DIVERSES INFORMACIONS D’INTERÈS

11 de maig del 2020

Benvolguts veïns i veïnes de Jafre, a través d’aquest comunicat us traslladem informacions de diversa naturalesa pel vostre coneixement i interès.

  • 💦TALL DE SUBMINISTRAMENT DE L’AIGUA
    Demà, dimarts 12 de maig, es realitzarà la neteja del dipòsit de l’aigua. Per això des de les 8 del matí a la 1 del migdia no hi haurà servei disponible. Lamentem les molèsties que pugui ocasionar.
  • 😷MAPA DE CASOS COVID-19
    👉Segons el registre RSAcovid19 del Departament de Salut de la Generalitat hem pogut saber que el municipi de Jafre està entre els 8 municipis de la comarca del Baix Empordà on no s’hi ha registrat cap cas positiu des de l’inici de l’emergència sanitària.
  • Els casos positius són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR o test ràpid)
    Els casos sospitosos corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica amb resultat positiu.

Amb aquestes dades, us traslladem la satisfacció més gran, i us animem a seguir amb MOLTA PRUDÈNCIA per a mantenir aquesta xifra a 0, no abaixar la guàrdia i córrer els menys riscos possibles per a seguir controlant la tendència general a la baixa.

📉FASES DE DESESCALADA
👉Com ja sabeu, el govern de l’Estat ha decretat 4 fases de desconfinament que a Catalunya s’aplicaran per regions sanitàries.

👉La situació a la regió sanitària de Girona, a la qual pertanyem, no ha canviat de fase a la primera tria i, per tant, a dia d’avui es continua trobant a la fase 0.

👉Què comporta la fase 0?
✅Es pot sortir a passejar🚶🏻‍♀️🚶🏼
✅Fer esport individual a l’aire lliure👟👟
✅Establiments de restauració i bars poden oferir serveis per emportar, però no per consumir als establiments ni al seu entorn.🥡🥤
✅Comerços i minoristes – serveis amb cita prèvia📞

👉Quan, a la regió que ens pertany es pugui superar la fase 0 i es reprengui, per exemple, la reobertura del Local Social, un n’informarem puntualment.

Gràcies per la vostra comprensió i col•laboració.👌
#ensensortirem