Fira de Jafre

La Fira de la cultura de la cervesa artesana i productes de la terra

La 15a Fira de la Cervesa Artesana d’enguany se celebrarà el dissabte dia 13 de juliol a partir de les 12 h del migdia i s’allargarà fins la mitjanit.

Com és habitual, la Fira oferirà un sector d’estands d’artesans de la cervesa i un recorregut circumdant a la Plaça del Castell on es podran trobar les parades amb productes artesanals i de la terra (formatges, mels, embotits, pa, olives, te, infusions, bijuteria, etc.)


Cervesa de l’any

Què és la Cervesa de l’any? Cada edició de la Fira premia la millor cervesa presentada pels artesans cervesers. Al llarg del dia un equip d’enquestadors circulen per la Fira buscant aquelles persones que realitzen tastets de cervesa i prenen nota de les observacions i els gustos que els visitants a la Fira els hi traslladen. Així, amb un recompte molt ben efectuat se selecciona la cervesa amb més elogis present a la Fira, i seguidament es fa entrega d’una copa serigrafiada que proclama la “Cervesa de l’any de Jafre”. A més, es realitza una comanda abundant de la cervesa guanyadora, gràcies a la col·laboració d’un patrocinador.

Clica aquí per a més informació sobre la Fira.


Vídeo de la Fira de la cervesa

Vídeo


+ Més informació

Correu electrònic: firadejafre@gmail.com

Segueix-nos a les xarxes socials:

  • Facebook
  • Twitter – @FestesdeJafre
  • Instagram – @firacervesajafre