ES SUSPÈN LA FIRA DE LA CERVESA DE JAFRE 2020

Jafrencs, jafrenques i amics de la Fira de Jafre,

Davant la situació d’emergència sanitària que hem viscut les darreres setmanes hem vist com molts esdeveniments, territorialment propers o llunyans, que comporten aglomeracions de persones ja sigui en espais tancats o oberts s’han anul•lat o ajornat a l’espera d’analitzar com evolucionava l’episodi pandèmic arreu del món.

Des de la Comissió organitzadora de la Fira de la Cultura de la Cervesa Artesana i Productes de la Terra de Jafre ens hem vist empesos a prendre una decisió en relació l’acte que porta més visitants del calendari de celebracions del nostre poble, i us comuniquem que enguany SE SUSPÈN LA CELEBRACIÓ DE LA FIRA DE JAFRE, prevista pel proper dia 4 de juliol del 2020.

En un context on encara no sabem com evolucionaran les decisions per desescalar les restriccions a les que hem estat sotmesos socialment, creiem que el més encertat i prudent per a protegir la salut de tothom qui participa, col•labora i visita la Fira és no celebrar-la. Malgrat el greu que ens sap renunciar a aquest esdeveniment que ens sentim tan nostre, que ens reuneix com a poble, que ens retroba amb amistats, que mostra Jafre en la seva vessant més lúdica i festiva i ens fa ser un dia a l’any l’epicentre de la cultura de cervesa artesana, és l’hora de posar per davant de tot la cura i la vida.

La XIII Fira, que hauríem celebrat aquest any, passarà al record com “la fira que no es va poder fer”, però ben aviat rebreu propostes per viure-la d’una manera diferent a través de les xarxes. Estigueu atents i atentes a facebook (@festesdejafre) i instagram (@firacervesajafre), que segur trobarem la manera de compartir el gust de les millors birres del món.

Desitgem retrobar-nos l’any vinent amb tots i totes vosaltres per celebrar el retorn de la Fira a la plaça i als carrers de Jafre, amb més il•lusió, empenta i propostes que mai!

Salut!🍻

Comissió organitzadora de la Fira de Jafre