Diumenge de Rams

5 d’abril del 2020
Benvolguts veïns i veïnes de Jafre, avui és Diumenge de Rams i, a diferència dels anys que recordem, no el podem celebrar com és tradició, amb fillols i filloles abraçant padrins, ni padrins i padrines obsequiant amb tortells i palmes les filloles i fillols. 👩👧👨👦Però el dia radiant que se’ns presenta avui ens anima a buscar altres maneres de mostrar la nostra estima als qui trobem a faltar.☀
Per això, des de l’Ajuntament engeguem una proposta per compartir aquests dies de Setmana Santa que comencen, per sentir-nos més a prop i acompanyats, compartint vivències i fent veïnatge malgrat el confinament que hem de mantenir.
A través de les diverses xarxes socials (instagram, tuiter, telegram, pàgina web) promovem el #JafreParticipa i us proposem que compartim la Setmana Santa d’una altra manera.
Us enviem una imatge que resumeix la proposta, tan per la mainada com per els adults que hi vulguin participar. Totes les participacions poden enviar-se a través de les xarxes o bé al correu electrònic jafreparticipa@gmail.com, donant-nos el permís per a la difusió de les mateixes.
Les circumstàncies actuals ens porten a pensar i proposar les coses d’una forma diferent. Aprofitem allò que té de bo i busquem-hi la part positiva! Perquè ben segur que #ensensortirem
Estem a l’espera de l’arribada de les mascaretes. Tan bon punt arribin es repartiran.
Bon Diumenge de Rams!
Setmana Santa confinada
Per ampliar cliqueu aquí