Campanya de recollida de joguines 26 novembre

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà ens conviden a participar a la recollida de joguines que organitza la Creu Roja per fer arribar regals el dia de Reis a  nens i nenes de famílies amb pocs recursos de la comarca. Es vol aprofitar el servei de deixalleria mòbil, i la deixalleria fixa en cas de La Bisbal d’Empordà,  per recollir joguines. A Jafre serà el dia 26 de novembre de 11 a 14’30 h.

 

Aquest any encara és molt més important per la situació econòmica recent derivada del coronavirus. Penseu que hi ha milers de famílies amb nens petits que tenen moltes dificultats inclús a nivell alimentari.

 

L’any passat, a través de la deixalleria mòbil i en els pobles que van col·laborar informant als veïns i veïnes, es varen recollir uns 250 kg. de joguines, noves o en molt bon estat i de caràcter no bèl·lic. Aquest any la recollida es farà en un total de 14 municipis: La Bisbal d’Empordà, Colomers,  Esclanyà, Palau-sator, La Pera, Foixà, Gaüses, Mont-ras, Rupià, Vall-llobrega, Verges, Ultramort, Bellcaire i La Tallada d’Empordà i Jafre.

 

A petició de la Creu Roja, només s’acceptaran joguines noves o en perfecte estat. I que no siguin bèl·liques.

Amplieu aquí