Informacions d’interès 12 d’abril

INFORMACIONS D’INTERÈS
12 d’abril del 2020
Diumenge de Pasqua
Benvolguts veïns i veïnes de Jafre, davant les diverses informacions referides a l’aixecament del confinament total que s’efectuarà els propers dies per ordre de l’Estat, voldríem recordar-vos:
👉En primer lloc, que segons els experts el més prudent és que continui el CONFINAMENT OBLIGATORI, per tant tothom qui pugui segueixi quedant-se a casa.
👉En segon lloc, que en cap cas es relaxin les mesures de protecció i autoprotecció que ens hem imposat aquests dies.
👇
Per això us transmetem uns consells que ha publicat Joan Canadell, President de la Cambra de Comerç de Barcelona, molt explícits pels qui hauran de reincorporar-se forçosament a la seva feina presencial:
“Els qui dimarts aneu a treballar és molt important que us protegiu. La clau de tot és que no us toqueu boca, nas o ulls amb les mans si no us les acabeu de rentar.
Molt important portar a sobre gel desinfectant
👇👇
Per tant, busqueu maneres de protegir-vos les tres coses. La mascareta sola no és garantia (pels ulls). Els guants no són la solució, si us toqueu boca, nas o ulls amb els guants, som al mateix lloc i donen falsa sensació de protecció.
👇👇
Evidentment si podeu, el millor és que treballeu des de casa. L’Estat hauria de garantir tests i EPIS a tothom però sembla que no ho farà. Per tant, d’aquí a dimarts organitzem-nos per buscar tapaboques i ulleres o similar. Hi ha models que corren per la xarxa molt imaginatius. 
I sobretot aïlleu-vos dels més vulnerables!!”
👌🏻Pel bé de tots i totes #ensquedemacasa
Que tingueu una
🐣BONA PASQUA🐣